Veiligheid bij DSX-Creations Onze Toewijding aan Zorg en Kwaliteit

Veiligheid bij DSX-Creations

Veiligheid bij DSX-Creations

Bij DSX-Creations staat veiligheid hoog in het vaandel. We streven naar de hoogste normen op het gebied van zorg en kwaliteit om jou gemoedsrust te bieden bij het kiezen van onze handgemaakte creaties. Onze siliconen kralen, de kern van al onze creaties, zijn zorgvuldig geselecteerd voor topkwaliteit. Ze zijn BPA- en ftalaatvrij, waardoor ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Niet giftig en 100% voedselveilig, deze kralen bieden een veilige basis voor al onze producten.

BPA en Ftalaat Vrij

BPA is een weekmaker die kunststoffen elastisch maakt maar in grote hoeveelheden een hormoonverstorende werking kan hebben. Onze producten bevatten deze weekmakers niet.

Geur- en smaakloos

Ja, siliconen kralen geven geen specifieke geur af en ook geen vervelende smaak. Ideaal dus om mee te creëren. Wist je trouwens dat siliconen kralen ook kleur- en slijtvast zijn? Dit laatste is natuurlijk afhankelijk van gebruik.

Aangename structuur

Dankzij het gladde, niet-poreuze oppervlak kunnen bacteriën zich niet goed hechten, waardoor dit een hygiënisch product is om mee te werken. Bovendien kunnen siliconen kralen extreme temperaturen weerstaan.

Veiligheidskeuring

Al onze kralen zijn uitvoerig getest op veiligheid door erkende testcentra (SGS) om ervoor te zorgen dat we een veilig product leveren voor verkoop op zowel de Europese als andere markten.

Natuurproduct

Siliconen gebruikt in onze kralen is gemaakt van silicium, een écht organisch product. Wist jij dat silicium zelfs in je eigen lichaam zit? We maken het dus van nature aan. Leuk om te weten, niet?

Niet giftig

Siliconen kralen bevatten geen giftige stoffen zoals zware metalen of kankerverwekkende stoffen. Onze siliconen zijn niet hetzelfde als het chemische siliconen gebruikt voor kitten. Laat je hierdoor niet misleiden.