zipper met naam

zipper met naam

Deze jaszipper/tashanger is een praktische en stijlvolle accessoire, ontworpen om dagelijkse handelingen eenvoudiger en leuker te maken. gepersonaliseerd met naam. Gemaakt van hoogwaardig, BPA-vrij siliconen materiaal, biedt dit product een veilige en duurzame oplossing voor iedereen die extra grip nodig heeft bij het openen en sluiten van ritsen. Belangrijkste kenmerken:
  • BPA-vrij en veilig: Gemaakt van 100% BPA-vrije siliconen kralen, veilig voor zowel kinderen als volwassenen.
  • Verbeterde grip: De zachte, maar stevige siliconen kralen bieden een comfortabele en slipvrije grip, waardoor het hanteren van ritsen moeiteloos wordt.
  • Zelfredzaamheid bevorderen: Ideaal voor kinderen, ouderen, of mensen met verminderde motorische vaardigheden, die wat extra hulp kunnen gebruiken bij dagelijkse taken zoals het openen van een jasrits.
  • Stijlvol en functioneel: Verkrijgbaar in verschillende kleuren en vormen, wat het een leuke toevoeging maakt aan elke jas of tas.
  • Eenvoudige bevestiging: De tashanger is gemakkelijk aan ritsen, tassen of sleutels te bevestigen, waardoor het een veelzijdig hulpmiddel is dat overal mee naartoe kan worden genomen.
Of je nu op zoek bent naar een praktische oplossing voor jezelf of een attent geschenk voor iemand anders, deze jaszipper/tashanger is de perfecte mix van stijl, functionaliteit en veiligheid.

 9,00